Naočale

VISOKA KVALITETA SUNČANIH NAOČALA ZA MUŠKARCE

Kad se ljudi pripreme za ekstremne sportove, nemaju vremena brinuti o svojim sunčanim naočalama. Trebaju sunčane naočale na kojima se mogu osloniti na – naočale koje rade pod različitim uvjetima, čvrste i pouzdane i uvijek izgledaju dobro. Blueprint® sunčane naočale za muškarce štite vaše oči i okolnu kožu od nezdravog izlaganja sunčevoj svjetlosti koja je pokazala da uzrokuje prerano starenje kože i rak.

Visokokvalitetne sunčane naočale moraju biti u stanju izdržati udar i ne biti previše teške. Sunčane naočale koje odaberete moraju se dobro uklopiti kako bi spriječile njihovo klizanje kada se znojete tijekom vježbanja. Zaštitne naočale za zaštitu od sunca također su dostupni kako biste u potpunosti zaštitili svoje oči od letećih objekata i ozljeda kada se sklonite s staza.

Savršeno za van(Profesionalni) sportaši uvijek traže korak ispred konkurencije i ponekad to može biti tako jednostavno kao viđenje sjene u snijegu ili više definicija u valu. Odabir pravih sunčanih naočala za vaš sport može biti neodoljiv, ali postoje razlozi da idete s određenim modelom koji se temelji na vašim potrebama. Postoji širok izbor stilova leća, boja, reflektirajuća ili ne, a stilovi okvira i boje koje možete izabrati kada tražite savršene sunčane naočale.

Kvalitetne boje leća Blueprint® nudi široku paletu boja objektiva, od kojih su neke zrcaljene.
Kada ekstremni sportaši traže izvedbu, često razmišljaju o okruženju u kojem se moraju natjecati – bilo lijepog sunčanog dana u snijegu ili oblačan dan na vodi – različite tipove leća nude različite optičke i vizualne poboljšanja koja vam dati glavni start na natjecanju.

Zimski sportoviObojene u jantarnim bojama najbolji su izbor za zimske sportove, a manja ružičasta ili crvena u objektivu čini sjene samo snijeg u snijegu, što stvara kontrast koji vam je potreban kako biste izbjegli objekte u snijegu.
Žuti i narančasti spektar boja također nude izvrsnu percepciju dubine i čine viziju jasnijom.

Vodeni sportovi Kako su žute ili jantarne boje najbolje za sunčevu svjetlost koja reflektira snijeg, tamnije boje poput smeđe, sive i zelene boje savršene su za druge aktivnosti na otvorenom kao što su sportovi na vodi. Ove leće su napravljene s ciljem da se smanji blistav i umoran oči. Zelena je obično sveobuhvatnija, pruža dobru percepciju boja i umjeruje sjaj, a sjene postaju sjajnije. Plave ili ljubičaste leće su vrlo kuka, te su učinkovite u smanjenju odsjaja, a također poboljšavaju konture objekata. Plava također nastoji jačati boje, što je praktično u sunčanim danima gdje boje nestaju.
Svakodnevna upotreba smeđe i žuto obojene leće su dobre za sjene i svakodnevnu uporabu i uobičajene uvjete. Ova leća poboljšava kontrast, samo ne tako jak kao žute leće i razlika u boji je skromnija nego kod drugih boja objektiva. Sive i crne leće su također prikladne za svakodnevnu upotrebu, smanjuju oštećenja očiju i blistavost te nude realniju percepciju boje od smeđih ili jantarnih obojenih leća.