Torbe i ruksaci

RUKSAK i TORBA ZA PUTOVANJE OSPREY TRANSPORTER 130

Osprey Transporter 130 najveći je među takvima, to ga čini pogodnim za kratka putovanja gdje ćete trebati puno stvari ili za duža putovanja, pa čak i za put oko svijeta. Ono što ovaj Osprey čini posebnim jest tkanina od koje je izrađen – Osprey koristi izrazito izdržljivu 800D najlonsku tkaninu s obostranim TPU premazom koji pruža otpornost na sve vanjske čimbenike i vremenske uvjete. Na vrhu ruksaka nalaze se naramenice/ručke koji omogućuju da se nosi poput torbe ili ako ga uspravno postavite, poput ruksaka. Dvije naramenice mogu se prilagoditi korisniku, zakopčati se u sredini te tako omogućuju ugodnije i lakše nošenje cijeloga ruksaka. Upravo to mu daje prednost nad drugim torbama za putovanja. Nađete li se u busu, vlaku, autu ili nekom drugom prijevoznom sredstvu, naramenice možete jednostavno otkopčati i pospremiti ih u prednji odjeljak. Četiri ručke, sa svake strane ruksaka omogućuju Vam da uhvatite i nosite ruksak onako kako Vam najviše odgovara.
Ono što osobito pogoduje putnicima jest mogućnost zaključavanja glavnog patentnog zatvarača, tako možete putovati sa sigurnošću. Unutar glavnog odjeljka nalazi se jedan manji odjeljak koji je predviđen za one najbitnije stvari kao što je novac, dokumenti, putne karte i slično. Na bočnoj strani ruksaka nalazi se plastični prozorčić u koji možete staviti Vaše osobne podatke kao vlasnik ruksaka.

Uz mnogo, mnogo prostora za stvari i odličnim performancama, ovaj ruksak pogodovati će svakom putniku, a osobito onima koji idu na avanturističko putovanje.

Pogledajte proizvod OVDJE