fbpx
Razno

PREDNOSTI ONLINE KUPOVINE

INTERNET JE UVELIKE POJEDNOSTAVNIO NAČIN I POSTUPAK NA KOJI OBAVLJAMO NAŠU KUPOVINU. SVAKIM DANOM SVE VEĆI BROJ LJUDI ODLUČUJE SE NA ONLINE
KUPOVINU ZBOG SVOJE JEDNOSTAVNOSTI I PREDNOSTI KOJE VAM DONOSIMO U NASTAVKU.

Kupujte bilo kada i bilo gdje
Web trgovine za razliku od maloprodajnih poslovnica nemaju radno vrijeme te su otvorene doslovno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan.

Današnji način života je dosta ubrzan i često ne stignemo do trgovine nešto kupiti bilo da smo na poslu, u školi, na fakultetu, u prometu ili jednostavno doma te je tu velika prednost online kupnje jer u par klikova obavimo kupnju gdje god se nalazili.

Manje stresa uz online kupovinu
Online kupnju obavite iz topline svojeg doma, ureda, parka, odnosno od bilo kuda gdje imate dostupan pristup internetu, sa svojeg osobnog računala, tableta ili pametnog telefona u Vama ugodnom ambijentu. Ne morate ići u gužvu, voziti se po gustim prometnicama, gubiti vrijeme tražeći slobodno parkirno mjesto ili tražiti proizvode po policama raznih trgovina te na kraju nezadovoljni otići doma praznih ruku zbog toga što niste našli traženi proizvod.

Kupite sve dostupne proizvode
Često smo svjedoci da u trgovini nema baš onog artikla kojeg Vi želite kupiti. To se događa iz razloga što je često skladište fizički udaljeno od same poslovnice ili poslovnica nema kapacitet da izloži apsolutno sve proizvode koje ima u ponudi. Da bi to izbjegli jednostavno kupujte online gdje imate sve proizvode sa detaljnim opisom i specifikacijama nadohvat ruke na jednostavan način.

Svi proizvodi dostupni bez obzira na Vašu lokaciju
Često se dogodi da određenog  proizvoda koji tražite nema u vašoj sredini ili je izvan grada u kojem se nalazite, te tada imate komplikacije s naručivanjem proizvoda, polaganjem avansa i čekanjem ili jednostavno ostanete praznih ruku jer je proizvod nemoguće naručiti. Online trgovina ima sve proizvode transparentno izložene sa dostupnosti i rokom isporuke bez obzira na lokaciju gdje se nalazite te Vam je potrebno samo u par klikova obaviti kupnju.

Jednostavna i brza kupovina
Plaćanje odabranih proizvoda putem web shopa nikad nije bilo jednostavnije. Bilo da plaćate kreditnom karticom, Internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili pouzećem kada Vam dostavljač donese naručene proizvode. Nema odlaženja u poštu ili banku, nema redova i stajanja na blagajni, nema kompliciranih procedura. Sve je maksimalno pojednostavljeno i pristupačno kupcu.

Sigurnost kod online kupovine
Sva pravila koja vrijede kod standardne kupovine u maloprodajnim trgovinama vrijede i kod online kupovine, te su određena zakonom o zaštiti potrošača. Bilo da želite ostvariti garanciju, povrat robe, reklamaciju proizvoda ili nešto drugo prava su ista kao da ste fizički bili u trgovini. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare ili curenja Vaših podataka trećoj strani.

Brza dostava
Sve narudžbe se obrađuju isti dan te se s posebnom pažnjom pakiraju i šalju na Vašu adresu. Paketi unutar granica RH stižu unutar jednog radnog dana(osim za područja s posebnim režimom dostave što uključuje otoke i Dubrovačko područje). Na zahtjev možete dobiti broj za praćenje kako bi bili sigurni gdje se nalazi Vaš paket.

Uvijek najbolje ponude
Budite u toku sa akcijama, ne propustite da Vam pobjegne željeni artikl. Akcije i proizvodi na sezonskim sniženjima su uvijek dobar razlog za kupovinu. Odlazeći fizički u maloprodajnu trgovinu riskirate da proizvod koji želite bude rasprodan prije nego stignete tamo. Kako bi to izbjegli kupujte online i tako budite sigurni da ćete kupiti akcijski proizvod na vrijeme.

Uvijek aktualna ponuda i cijene
U online trgovini cijene su uvijek točne i aktualne za proizvode koji su dostupni u tom trenutku, što Vam omogućuje potpunu sigurnost i kontrolu prilikom planiranja kupovine.