Torbe i ruksaci

OSPREY ZEALOT 15

Biker predstavlja ruksak koji ćemo još dugo koristiti!

Idemo na dužu turu i treba nam ruksak, u našoj redakciji ih ima i previše, ali vrijeme je za test. uzeli smo preko webshopa dinmag.eu jedan od najprikladnijih za ono što nam treba.

Ono što mi tražimo do ruksaka je pretpostavljamo i ono što vi tražite, a to je jedan malo širi spektar sitnica kojima želimo postići osjećaj da se vozimo bez ruksaka. U ovaj ruksak stanu neke osnovne potrepštine, konkretnije u naš smo stavili dvije zračnice, set za krpanje, vjetrovku, manju pumpu, novčanik, ključeve od stana, alat za eventualne popravke bicikla i kacigu koju ćemo stavljati na zahtjevnim dijelovima ture. Iako zagovaramo konstantno nošenje kacige, ali ponekad na ravnom i sporom te izrazito vrućem usponu kacigu skinemo da bi malo rashladili krvotok.

Pisali smo o utjecaju vrućine na krvotok i glavu kao radijator :), tako da potražite malo, ima u nekim našim davnim brojevima. Uglavnom, 40ak kilometara sa nekih 1500 visinske smo odlučili voziti sa ovim ruksakom na leđima. Ono što vam možemo reći da nakon par kilometara zaboravite da je na leđima. Izrazito ugodan, ništa vas ne probada u leđa, gotovo savršen.

Naramenice stoje ugodno na ramenima, usko su smještene i kad cijeli ruksak pokopča  i osigura, nema mrdanja niti centimetar, kao da je zalijepljen za leđa. Pregršt džepova, pretinaca za sve što vam treba i što možete zamisliti da vam treba te pretinac za mijeh s izotoničnim napitkom te magnet na naramenici za sisaljku do mijeha kako bi vam “cuga” uvijek bila na dohvat ruke. Dakle testirano i naš zaključak je: fantastično. Ako niste sigurni, možete ga probati u showroom-u tvrtke Dinmag na kajzerici.